Vælg vin 2-5 dages levering Nyd vin

Om os

Vinsalget – Online vinhandel

Hos Vinsalget finder du et eksklusivt sortiment af vine fra hele verden, der alle er nøje udvalgt. Vi lader passionen for de gode og smagfulde vine skinne igennem i vores udvalg, og Vinsalgets sortimentet består derfor af de bedste vine fra store såvel som små vinhuse. Fælles for alle varer i vores udvalg er den høje kvalitet og vidunderlige smagsoplevelse. Desuden bestræber vi os på at have et stort udvalg af mere sjældne og specielle vine.

Foruden at gå på opdagelse i vores spændende vinsortiment, har du også mulighed for at bestille vinsmagning eller få et uforpligtende forslag til vinmenu ved planlægning af bryllup, konfirmation eller andre arrangementer, hvor der skal kræses for smagsløgene. Du kan også læse vores Vinguide hvis du har brug for inspiration eller vejledning i at vælge vin til maden.

Baggrund

  • Karsten Pedersen

    Vinspecialist og indehaver af Vinsalget

    Efter 35 års arbejde inden for vinbranchen, i en række supermarkeder samt en enkelt specialbutik fordelt over hele Nordsjælland, har jeg med Vinsalget startet min egen online vinbutik. Jeg har en livslang passion for vinens fascinerende verden og jeg stræber efter at have et spændende og anderledes udvalg af kvalitetsvin – som bringes lige til døren. Min vision er desuden at levere skræddersyede vinløsninger, så vinen passer lige præcis til den enkeltes smag; derfor har jeg udviklet konceptet "Vinskrædderen". Jeg afholder derudover private vinsmagninger for både små og store selskaber. Jeg håber, at du finder hvad du leder efter her hos Vinsalget.
    Mvh Karsten Pedersen
Er du fyldt 18 år? Denne side sælger alkohol og kan derfor ikke besøges af mindreårige.