Vælg vin 2-5 dages levering Nyd vin

Vinsalgets privatlivspolitik

Vinsalgets privatlivspolitik

Vinsalgets privatlivspolitik beskriver, hvordan vi bruger og beskytter de informationer vores kunder oplyser ved at benytte vores webshop, tilmelding til vores nyhedsbrev eller ved at kontakte os f.eks. for tilbud på vinsmagning. Når vi beder om dine oplysninger, kan du vide dig sikker på, at det udelukkende bliver brugt i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. På denne side kan du altid finde vores nyeste udgave af denne politik. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer er du naturligvis velkommen til at kontakte os på vinsalget@vinsalget.dk

 

Hvad indsamler vi og hvorfor?

Persondata er data, der kan identificere en person. Informationer som navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse har vi brug for, når du foretager et køb på vores hjemmeside. De data indsamler og videregiver vi for at kunne levere din ordre. Vi overholder naturligvis den gældende lov om indsamling og behandling af persondata.

 

Når du besøger vores hjemmeside indsamler vi data når:

– Handler i vores i webshop

– Tilmelder dig vores nyhedsbrev

– Kontakter os med spørgsmål, reklamationer etc.

 

Vi gemmer din e-mail adresse for at kunne give besked, når din ordre er afsendt fra lageret. Dit navn og adresse vil fremgå af pakkesedlen. Persondata bliver registreret hos Vinsalget og vil blive gemt i fem år. Herefter vil informationerne blive slettet. Vi samarbejde med firmaer, der behandler og arkiverer data. Disse firmaer behandler udelukkende data på Vinsalgets vegne og gemmer ikke dine data.

Vi deler kun informationerne med vores samarbejdspartnere, f.eks. fragtselskaber, når det er nødvendigt for at kunne leverer din ordre.

Vi gemmer kun dine informationer til brug for marketing i under den gældende lovgivning, hvilket også omfatter reglen om samtykke før vi sender marketing materiale som f.eks. nyhedsbreve.

Vinsalget benytter sig af Secure Socket Layers (SSL) krypteringssoftware for at beskytte kunde- og ordre data ved indsamling og lagring. Kryptering beskytter kunde- og bestillingsdata under transmission og efterfølgende opbevaring. Af sikkerhedsmæssige grunde lagrer vi ikke betalingsoplysninger i vores database.

 

Hvilke af dine data har vi?

De data, vi indsamler om dig, er dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer, som du har indsendt, når du bestiller i vores webshop eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Indsamling af disse data er nødvendig for at kunne sende din ordre eller vores nyhedsbrev til dig. De data, vi indsamler fra Vinsalgets webshop, kommer udelukkende fra de oplysninger, du har valgt at give os ved online bestilling eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Sådan får du adgang til dine personlige data

Du kan til enhver tid få oplyst om dine personlige data i overensstemmelse med Persondataforordningen (GDPR). Du har ret til, efter anmodning, at få adgang til oplysninger, der er registreret om dig og blive undtaget fra registrering i henhold til databeskyttelsesloven. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet. Det kunne for eksempel være, hvis oplysningerne ikke længere er nødvendige for det formål, vi oprindeligt havde brug for det til. Kontakt os venligst, hvis du føler, at dine personlige data ikke behandles i henhold til lovgivningen.

Vinsalget gemmer personoplysninger og relevante købsdata i fem år i henhold til bogføringsloven.

 

Bemærk: Retten til at få adgang til den registrerede gælder i de fleste tilfælde, men der findes undtagelser i særlige tilfælde. Hvis du mener, at du ikke modtager de oplysninger, du har ret til, kan du udøve din ret til adgang ved at indgive en klage til Datatilsynet. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.